Всяка жена е прекрасна до безумие. Защото е в  състояние

...
Всяка жена е прекрасна до безумие. Защото е в  състояние
Коментари Харесай

Каква сте според зодиакалния си знак: Нимфетка, Богиня или Жена- вамп?

 jena-vamp Всяка жена е прелестна до безумство. Защото е в  положение да обича буйно. А знаците на зодиака са я „ снабдили “ със  специфични качества, които  изключително ясно се демонстрират в любовта.

 Близнаци

Момичето- Близнаци – това е  Нимфетка. Вечният младеж, при това  същински младеж, а не кукла с добре непокътнато лице. У тях  всичко е същинско: Истински младежки протест и действителна, същинска полуда. Секс, рок енд рол … и даже когато дамата-близнаци стане баба, нейните многочислени „ аз “ ще  продължат да пият бира във входовете, да вървят на  всемирски приеми в черни кожени якета, да се влюбват като за първи път – до гибел. И да презират този малоумен възрастен свят.
 
Телец

Жената –  Телец – това е Богиня. И ето за какво. На първо място, дамите-Телци по някакъв непонятен метод съумяват да правят чудеса, които можете да  докоснете: Всякакви  типове къщи, коли и бижута.

На второ място- на младата дама Телец би трябвало постоянно да и се принасят  жертви, а  тя ще се обиди и  ще прати на глупавите  смъртни мор и всевъзможни заболявания. И, трето, дамата –  Телец, както  всички  богини, не е особено  добра. Въпреки,  че не е зла. Просто такава и е работата: тя може да ви създаде  и персонален парадайс, и персонален пъкъл. Но – всичко е  справедливо и напълно заслужено.

Скорпион

Скорпион – това е същинската Жена- Вамп. Фаталната жена,  магьосница и секс-бомба – три в едно, всички нюанси на женствеността и 50 нюанса на сивото също. Момичето-  Скорпион сполучливо съчетава всички качества, които нормално се приписват на дамите, въпреки и без да прави разлика сред позитивни и негативни.

Като цяло, тя е красиво, само че подло и недостижимо създание, доста привлекателно. Убийствена женственост. Ядрена гъба – в смисъл, че в случай че я  видите, да се криете или да  пълзите към леговище,  към този момент е прекомерно късно. Застанете неподвижно – тъй като тъкмо в този момент ще ви изпепели.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР